JD-Verhuur

Uw feest is geen feest als JD verhuur niet is geweest

Onze diensten

Verschillende Abraham Sarah en Baby opblaas poppen huren. Vier de geboorte of verjaardag zoals het hoort. 

Verschillende tenten te huur bij JD verhuur. Van feesttent tot pagodetenten. Van groot tot klein, bij JD verhuur moet u zijn.

Skydancer huren met verlichting of lichtcones huren met licht. Bij JD verhuur hebben wij verschillende skydancers die uw feest een hele nieuwe sfeer inblazen.
Bekijk ze hier!

Laat je feest aankleden door JD verhuur! Wij weten precies wat u nodig heeft.

Denk aan heaters, Glazen, bestek, Stroom verdelers. Alles waar u niet meteen aan denkt maar wel nodig heeft!

Bang dat je niet genoeg zitplekken hebt voor iedereen? Geen probleem, huur een paar tafels en stoelen bij!

Een echt goed feestje heeft een echt goede muziek installatie. Bij JD verhuur weten wij wat je nodig hebt om gehoord te worden. Bekijk  ze hier

Natuurlijk moet de drank koud blijven, het bier uit een tap komen en ook een bar kan niet ontbreken. Huur ze hier bij JD vehruur. 

Houd uw dranken koud met onze diverse koelkasten. Van klein tot groot!

Verschillende spellen voor de familie of voor kinderfeestjes! Bekijk de diversen spellen hier bij JD verhuur

Alles waar u niet meteen aan denkt maar wat u wel nodig zult hebben! Wij hebben het op een rijtje gezet! Zorg dat je ze niet vergeet.

0
Tevreden klanten
0
Georganiseerde evenementen
0
Jaar ervarning

Wat andere over JD verhuur zeggen

Over JD Verhuur


Wij zijn er voor al uw feesten, evenementen, verjaardagen van groot tot klein, barbecue feesten en nog veel meer voor zowel binnen als buiten. 
 
Een feest organiseren kan soms een hele uitdaging zijn maar niet met ons. Wij helpen u en denken met u mee, zodat u een stressvrije dag heeft en het echt een feest blijft.
 
 
JD verhuur is gespecialiseerd in verhuren van benodigdheden voor een goed feest of andere gelegenheid. Wij verhuren partytenten, pagode tenten, stoelen, biertap’s, tafels, barkoelingen, barkrukken, verlichting, heaters, koffiezetapparaten, koelkasten, parasols, skydancers, buffettafels, bierbank sets, barbecues, geluidsinstallaties, lichten, springkussens, Sarah’s, Abrahams en nog veel meer. 
 
Wij verhuren ook oudhollandse spellen. Zoals XXL sjoelen, XXL mens erger je niet, XXL toren van Pisa, klompen vangen, spijkerbroek hangen (kan zowel nat als droog), blikgooien en het spiraal etcetera. De spellen zijn leuk voor jong en oud. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en adviseren u ook welke spellen geschikt zijn voor welke doelgroep. 
 
JD verhuur is gevestigd in Roosendaal maar wij bezorgen tegen gunstige prijzen in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door de beste service, flexibiliteit, kwaliteit en uiterst lage prijzen. Al onze tenten zijn brand vertragend gecertificeerd.
 
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze Facebook pagina
 
Uw feest is geen feest als JD verhuur niet is geweest! 

Recente Evenementen door JD verhuur

Heb je vragen?
Wij staan voor je klaar!